Ingen varer
Køb for yderligere 1 500,00 DKK for at få din ordre leveret gratis!
Køb for yderligere 1 500,00 DKK for at få din ordre leveret gratis!
Område: DOC PortoIndhold: 75 cl Alc.: 19,6% Vol. Druer: Malvasia Fina,...
Indhold: 75 cl Alc.: 20% Vol.Druer: Tinta Amarela, Tinta Roriz and...
40 års Tawny fra Coimbra de Mattos, som er et af Portugals ældste...
1 flaske Extra Dry White Port (50 cl.) + 3 fl. Tonic Water (á 20 cl.)...
Region: DouroDruer: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta...
1 flaske Hvid Port (75 cl.) + 4 fl. Tonic Water (á 20 cl.) Opskrift på...
1 flaske Pink Port (50 cl.) + 3 fl. Tonic Water (á 20 cl.) Opskrift på...
Underkategorier
Producent: LamelasTrækasse med logo fra Quinta da Lamelas Passer til 4x0,75 cl. flasker Trækassen er uden indhold.
Producent: LamelasTrækasse med logo fra Quinta da Lamelas Passer til 2x0,75 cl. flasker Trækassen er uden indhold.
Producent: jhy designTrækasse u/logo Passer til 0,75 cl. flasker Trækassen er uden indhold.
Producent: Borges Region: Minho Druetyper: Azal, Perernã, Trajadura, Avesso, og Loureiro. Alkohol: 10,5% vol. Aroma: Intens duft af røde bær (jordbær og hindbær). Serveringstemperatur: 6-8º C Gastronomi: Velegnet som aperitif eller til kolde salater, lyse kødretter, skaldyr, fisk og sushi.
Producent: Parras Vinho Aroma: Vin med citrus farve, intens orange blomst og lime aroma og eksotiske frugter. Meget velafbalanceret og elegant med god syre samt lang og behagelig eftersmag. Serveringstemperatur: 6-8º C Gastronomi: Vores Castelo do Sulco er en fremragende vin til en sen eftermiddags aperitife men også til en gourmet.
Region: Vinho Verde-området Druetyper: Azal, Pedernã, Trajadura, Avesso og Loureiro. Alkohol: 9% vol. Indhold: 75 cl. Serveringstemperatur: 8 - 10º C Velegnet til skaldyr, fisk og lyse kødretter og som en let aperitif.
Producent: Parras Vinho Region: Dão Druetyper: Encruzado Alkohol: 13,5 % vol.Aroma: Intens duft af citrus- og tropiske frugter. Frisk vin med et strejf af syrlighed i eftersmagen. Serveringstemperatur: 6-8º C Stor elegance og friskhed er perfekt til fisk og skaldyr, delikat og sofistikerede fiskeretter.
Region: MonçãoDruetyper: ALVARELHÃO, PEDRAL OG VINHÃO Alkohol: 11% vol. Aroma: Frugtagtig karakter med vægt af vilde skovbær Smag: Frugtagtig, velafbalanceret, og let sødlig Serveringstemperatur: 6-8º C Gastronomi: Velegnet som aperitif eller til kolde salater, skaldyr, fisk og sushi.
Producent: Parras Vinho Region: Dão Druetyper: Encruzado Alkohol: 13,5 % vol.Aroma: Intens duft af citrus- og tropiske frugter. Frisk vin med et strejf af syrlighed i eftersmagen. Serveringstemperatur: 6-8º C Stor elegance og friskhed er perfekt til fisk og skaldyr, delikat og sofistikerede fiskeretter.
Producent: Borges Region: Dão Druetyper: Encruzado, Malvasia-Fina og Bical Alkohol: 13% vol. Synsindtryk: Klar, svag, gullig farve Duft: Meget frugtig aroma, elegant og mineral Smag: I ganen er den frugtige karakter meget intens og i balance med syrligheden, som konfererer friskheden og det unikke af Dão Serveringstemperatur: 8 - 10 º C
Producent: jhy designTrækasse uden logo Passer til 2x0,75 cl. flasker Trækassen er uden indhold.
Producent: Adega de Monção Region: Monção Druetyper: Alvarinho og Trajadura Alkohol: 12,5% vol. Aroma: Frugtagtig karakter med smag af pære og abrikos. Smag: Frugtagtig, velafbalanceret med let tør eftersmag. Serveringstemperatur: 11º C Gastronomi: Velegnet som aperitif eller til kolde salater, skaldyr, fisk og lyse kødretter.
Region: DouroDruer: Moscatel Galego Branco, Fernão Pires, Malvasia, Fina GouveioAlkohol: 13,5%Vol.Indhold: 75 cl. Fadlagring: 6 mdr. Serveringstemperatur: 10-12º C Gastronomi: Den går godt med alle former for forretter, fisk og skaldyr. Prøv den sammen med fx laks. Vil du prøve noget nyt, så prøv denne vin.
Producent: Parras Vinhos Region: Lisboa Druetyper: Arinto, & Sauvignon Blanc Alkohol: 13% vol. Aroma: Citrus farve, med smag af stenfrugter og asparges og med mineralske undertoner. Frisk og velafbalanceret. Serveringstemperatur: 10º C Gastronomi: Vinen er et perfekt match til et middelhavskøkken.
Producent: Rui Madeira Region: Douro Druetyper: Códega do Larinho, Rabigato og Viosinho. Alkohol: 13% vol. - Fadlagring 6 mdr. Synsindtryk: Klar Aroma: Meget frisk og mineral duft med antydning af citrusfrugt og blomster. Frisk og fyldig i smagen. Serveringstemperatur: 8-10º C Gastronomi: Serveres til grillet fede fisk, skaldyr, sushi og det...
Producent: Parras Vinhos Region: Lisboa Druetyper: Chardonnay Alkohol: 12,5% vol. Aroma: Citrus farve, med smag af havets frugter. Frisk og velafbalanceret med lang eftersmag. Fadlagret i 6 mdr.Serveringstemperatur: 10º C Gastronomi: Vores Chardonnay er et perfekt match til et middelhavskøkken.
Region: DouroDruer: Malvasia-Fina, Gouveio, Donzelinho og Viosinho.Alkohol: 19%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: gns. 3-4 år. Serveringstemperatur: 8-12º C Serveres afkølet som en aperitif eller til desserter.
Dessertvin Region: Douro Druer: Moscatel Galego. Alkohol: 17%Vol. Indhold: 75 cl. Lagring: Fermentering forekommer i rustfrit ståltanke ved kontrolleret temperaturer. Kun 50% af saften er i kontakt med drueskallerne. Fermenteringen afbrydes ved tilsætning af vin brandy for at bevare sin naturlige sødme og udvikle en likøragtig konsistens....
Mangler du en god gave, eller vil du selv gerne smage flere varianter, så køb en smagekasse, og find dine favoritter inden du evt. køber de større flasker med portvin.
Region: DouroDruer: Moscatel Galego Branco.Alkohol: 17%Vol.Indhold: 50 cl.Lagring: > 1 år på ståltanke.Gastronomi: Serveres afkølet som en aperitif eller til desserter.
Region: DouroDruer: Malvasia Fina, Codega, Rabigato og Viosinho.Alkohol: 19,5%Vol.Indhold: 50 cl.Lagring: > 6 år på fad. Serveres afkølet som en aperitif eller til desserter.
Region: DouroDruer: Touriga Nacional, Touriga Franca og Tinta Roriz.Alkohol: 19%Vol.Indhold: 50 cl.Lagring: 2 år på ståltanke. Gastronomi: Serveres afkølet som en aperitif eller til desserter.
Region: DouroDruer: Touriga-Franca, Touriga-Nacional, Tinta-Barroca, Tinto-Cåo og Tinta-Roriz.Alkohol: 19%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: gns. 7-8 år. Serveringstemperatur: 16 - 18º C Velegnet at servere som aperitif eller med tørrede frugter, gule oste, søde desserter eller desserter, som indeholder nødder.
Producent: BorgesRegion: DouroDruetyper: Malvasia-Fina, Gouveio, Donzelinho og ViosinhoAlkohol: 19% vol.Lagring: gns. 3-4 år Aroma: Gylden farve med en duft af tørret frugt og honning. Vinen har en god balance mellem sødme og syrlighed, hvilket resulterer i en eftersmag af tørret frugt med en frisk sødme. Serveringstemperatur: 8 -...
Producent: Parras Vinhos Region: Lisboa Druetyper: Touriga-Nacional (PT), Touriga-Franca (PT), Tinta-Roriz (ES) og Tinta-Barroca (PT) Alkohol: 13,5% vol. Gastronomi: Velegnet til stegte kødretter, vildt, pølser og ost. Serveringstemperatur: 16-18º C
Region: DouroDruer: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Roriz og Tinto Cão.Alkohol: 19,5%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: > 6 år på stålfade Velegnet at servere som aperitif eller til desserter.
Varenr.: Lam-52Region: DouroDruer: Malvasia Fina, Codega og Gouveio.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 50 cl.Lagring: > 10 år på fad.Lavet på hvide druer og høstet med håndkraft. Portvinen er lageret ca. 10 år på træfade, før den kom på flaske.Flot lys ravfarve. Duft af abrikos og mandel. Smagen er sødme, abrikos, æble og melon. Elegant eftersmag...
1 flaske Extra Dry White Port (50 cl.) + 3 fl. Tonic Water (á 20 cl.) Opskrift på Portonic Prøv denne forfriskende Extra Dry Port sammen med Franklin Tonic Water. 1 del Extra Dry Port1-2 dele Tonic WaterIsterning Kan pyntes med citronskive, mynte eller citronmelisse. Omrøres og serveres i stort glas som aperitif eller drinks. God fornøjelse.
Region: DouroDruer: Touriga Nacional og Sousão.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: Høstår 2012 – flasket 2017.Denne portvin er ufiltreret og udvikler sig derfor videre i flasken. Fremragende til oste, paté og nødder samt desserter.
1 flaske Hvid Port (75 cl.) + 4 fl. Tonic Water (á 20 cl.) Opskrift på Portonic Prøv denne forfriskende Hvide Port sammen med Franklin Tonic Water. 1 del Hvid Port1-2 dele Tonic WaterIsterning Kan pyntes med citronskive, mynte eller citronmelisse. Omrøres og serveres i stort glas som aperitif eller drinks. God fornøjelse.
Region: DouroDruer: Touriga-Nacional, Touriga-Franca, Sousão og Trincadeira.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: Høstår 2010 – flasket 2014. Serveringstemperatur: 16 - 18º C Fremragende til oste, paté og nødder samt desserter.
1 flaske Pink Port (50 cl.) + 3 fl. Tonic Water (á 20 cl.) Opskrift på Portonic Prøv denne forfriskende Pink Port sammen med Franklin Tonic Water. 1 del Pink Port1-2 dele Tonic WaterIsterning Kan pyntes med citronskive, mynte eller citronmelisse. Omrøres og serveres i stort glas som aperitif eller drinks. God fornøjelse.
Region: DouroDruer: Touriga Nacional og Sousão.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: Høstår 2011 – flasket 2015.Denne portvin er ufiltreret og udvikler sig derfor videre i flasken. Fremragende til oste, paté og nødder samt desserter.
Region: DouroDruer: Malvasia-Fina, Gouveio, Donzelinho og Viosinho.Alkohol: 19%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: 10 år på fad. Gastronomi: Serveres afkølet som en aperitif eller til desserter.
Region: DouroDruer: Touriga-Franca, Touriga-Nacional, Tinta-Barroca, Tinto-Cão og Tinta-Roriz.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: 10 år på fad. Fremragende at servere som aperitif eller til oste, tørrede frugter, nødder og desserter.
Producent: BorgesRegion: DouroDruetyper: Touriga-Nacional, Touriga-Franca og Tinta-Roriz (Tempranillo)Alkohol: 20% vol.Lagring: Høstår 2007 – flasket 2009. Aroma: Dyb rød farve med en intens duft af røde bær, modne blommer, kakao, krydderier og tørrede urter. Blød, og med god fylde og vedvarende smag. Serveringstemperatur: 16 - 18º C...
Region: DouroDruer: Malvasia Fina, Codega og Gouveio.Alkohol: 19,5%Vol.Indhold: 50 cl.Lagring: 20 år på fad.Lavet på hvide druer og høstet med håndkraft og portvinen er lageret ca. 20 år på træfade, før den kom på flaske.Flot ravfarve. Tør frugt, mandel og æble i smagen. Utrolig fylde selv om den er tør. Lang og behagelig eftersmag. Nydes...
Producent: BorgesRegion: DouroDruetyper: Touriga-Nacional, Touriga-Franca og Tinta-Roriz (Tempranillo)Alkohol: 20% vol.Lagring: Høstår 2005 – flasket 2007. Aroma: Dyb rød farve og intens duft af røde bær, modne blommer, kakao, krydderier og tørrede urter. Blød, med vedvarende smag.Serveringstemperatur: 16 - 18º C Gastronomi: Fremragende at...
Producent: BorgesRegion: DouroDruetyper: Touriga-Nacional, Touriga-Franca og Tinta-Roriz (Tempranillo)Alkohol: 20% vol.Lagring: Høstår 2015 Aroma: Dyb rød farve med en intens duft af røde bær, modne blommer, kakao, krydderier og tørrede urter. Blød, og med god fylde og vedvarende smag. Serveringstemperatur: 16 - 18º C Fremragende at...
Region: DouroDruer: Touriga Nacional, Touriga Franca og Tinta Roriz.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: Høstår 2006 – flasket 2008. Fremragende at servere som aperitif eller sammen med chokolade, blå oste eller røde frugt desserter.
Region: DouroDruer: Touriga-Nacional og Sousão.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: Høstår 2009 – flasket 2011. Fremragende at servere som aperitif eller sammen med chokolade, blå oste eller røde frugt desserter.
Region: DouroDruer: Touriga-Nacional, Touriga-Franca, Tinta-Roriz.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: Høstår 2003 – flasket 2005. Serveringstemperatur: 16 - 18º C Fremragende at servere som aperitif eller sammen med blå oste eller desserter.
Region: DouroDruer: Touriga-Franca, Touriga-Nacional, Tinta-Barroca, Tinto-Cão og Tinta-Roriz.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: 20 år på fad. Fremragende at servere som aperitif eller til oste, tørrede frugter, nødder og desserter.
Region: DouroDruer: Touriga-Nacional, Touriga-Franca og Tinta-Roriz.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: Høstår 1995 – flasket 1997. Serveringstemperatur: 16 - 18º C Fremragende at servere som aperitif eller sammen med chokolade, blå oste eller røde frugt desserter.
Varenr.: Lam-56Region: DouroDruer: Malvasia Fina, Codega og Gouveio.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 50 cl.Lagring: > 30 år på fad.Lavet på hvide druer og høstet med håndkraft. Portvinen er lageret ca. 10 år på træfade, før den kom på flaske.Flot lys ravfarve. Duft af abrikos og mandel. Smagen er sødme, abrikos, æble og melon. Elegant eftersmag...
Region: DouroDruer: Malvasia Fina, Codega og Gouveio.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 50 cl.Lagring: > 40 år på fad. Serveres afkølet som en aperitif eller til desserter.Lavet på hvide druer og høstet med håndkraft og portvinen er lageret ca. 40 år på træfade, før den komme på flaske.Farven er orange/brun, klar og flot. Duften er ovre i tør...
Varenr.: Lam-60Region: DouroDruer: Malvasia Fina, Codega og Gouveio.Alkohol: 20%Vol.Indhold: 50 cl.Lagring: > 60 år på fad.Lavet på hvide druer og høstet med håndkraft. Portvinen er lageret ca. 10 år på træfade, før den kom på flaske.Flot lys ravfarve. Duft af abrikos og mandel. Smagen er sødme, abrikos, æble og melon. Elegant eftersmag...