Ingen varer
Køb for yderligere 2 000,00 DKK for at få din ordre leveret gratis!
Køb for yderligere 2 000,00 DKK for at få din ordre leveret gratis!
Kategori: Portvin. Land: Portugal. Region: Douro (Porto DOC). Producent:...
Kategori: Portvin. Land: Portugal. Region: Douro (DOC). Producent:...
Kategori: Portvin. Land: Portugal. Region: Douro (Porto DOC)....
KUN MOD FORUDBESTILLING (spørg os om forventet leveringsdato) Kategori:...
Kategori: Hvidvin. Land: Portugal. Region: Bairrada DOC. Producent:...
Kategori: Portvin. Land: Portugal. Region: Douro (Porto DOC)....
Kategori: Rødvin. Land: Portugal. Region: Alentejo. Producent: Parras Vinhos. Vingård: Herdade da Candeeira (Redondo). Wine-maker: Nuno Morais og António Ventura. Druer: Alicante Bouschet, Aragonez og Trincadeira. Alkohol: 13,5% Vol. Indhold: 25 cl. Høstår: 2017.Lagring: 6 måneder på egetræsfade. Opbevaring: Ikke ment at skulle gemmes. Bør drikkes...
Producent: Parras Vinhos Region: Lisboa Druetyper: Touriga-Nacional og Syrah.Alkohol: 13,5% vol.Aroma: Rubinrød farve. Mørkerød frugt aroma med antydninger af tobak. Blød og afrundet med moden og elegante tanniner. Serveringstemperatur: 16-18º CGastronomi: Velegnet til rødt kød, asiatisk mad samt stærke oste mv.
Producent: Parras Vinhos Region: Lisboa Druetyper: Touriga-Nacional, Aragonez (Tempranillo) og Castelão. Alkohol: 13,0% vol. Aroma: Rubinrød farve. Mørkerød frugt aroma med antydninger af tobak. Blød og afrundet med moden og elegante tanniner. Serveringstemperatur: 16 - 18º C Gastronomi: Velegnet til en grillet bøf eller lam samt oste.
Producent: Parras Vinhos Region: Tejo Druetyper: Aragonez, Castelão, & Trincadeira. Alkohol: 13% vol. Ruby farve. Aroma af sorte bær med hints af fed og sort peber. Frisk og fyldt med elegante tanniner. Lang og lidt krydret finish. Serveringstemperatur: 16-18º C Gastronomi: Denne Cavalo Bravo rødvin er perfekt til de fleste lyse retter...
Producent: Parras Vinhos Region: DOC Däo Druetyper: Touriga-Nacional, Tinta-Roriz (Tempranillo) og Alfrocheiro Alkohol: 14 % vol. Aroma: Rubinrød farve. Smag af vilde frugter og krydderier. Velbalanceret vin med moden garvesyre, og lang eftersmag. Serveringstemperatur: 16 - 18ºC Gastronomi: Går rigtig godt med ristet lammekølle eller rigatoni pasta...
Producent: Parras Vinhos Region: DOC Däo Druetyper: Touriga-Nacional, Tinta-Roriz (Tempranillo) og Alfrocheiro Alkohol: 14 % vol. Indhold: 37,5 cl. Aroma: Rubinrød farve. Smag af vilde frugter og krydderier. Velbalanceret vin med moden garvesyre, og lang eftersmag. Serveringstemperatur: 16 - 18ºC Gastronomi: Går rigtig godt med ristet lammekølle...
Land: Portugal. Region: DOC Dão. Producent: Parras Vinhos. Winemaker: António Ventura og Carlos Eduardo. Druer: Touriga Nacional. Alkohol: 13% Vol. Indhold: 75 cl. Lagring: 6 måneder på franske egetræsfade. Serveringstemperatur: 16-18º C. Sanseindtryk: Kompleks aroma af skovbær, krydderier og blomster-noter. God dybde, bløde velintegrerede...
Kategori: Rødvin. Land: Portugal. Region: Douro DOC. Sub-region: Cima Corgo. Producent: Caves Messias. Winemaker: Ana Urbano og João Soares. Druer: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz (Tempranillo) og Tinto Cão. Alkohol: 13,5% Vol. Indhold: 75 cl. Lagring: 12 måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Servering og opbevaring: Bør nydes...
Producent: Parras Vinhos Region: Lisboa Druetyper: Cabernet Sauvignon og Tinta-Roriz (Tempranillo) Alkohol: 14 % vol. Aroma: Intens rubinrød farve. Vilde bær aroma med noter af balsamico og tobaksblade. Fyldige, elegante strukturerede tanniner. Lang og kompleks finish. Serveringstemperatur: 16 - 18º C Gastronomi: Quinta do Gradil passer perfekt med...
Producent: Parras Vinhos Region: Lisboa Druetyper: Touriga-Nacional, Touriga-Franca, Tinta-Roriz og Tinta-Barroca Alkohol: 13,5% vol. Gastronomi: Velegnet til stegte kødretter, vildt, pølser og ost. Serveringstemperatur: 16-18º C
Producent: Parras Vinhos Region: Lisboa Druetyper: Syrah Alkohol: 13,5% vol. Aroma: Mørk blommefarve og intense aromaer af vilde bær, sammen med diskrete kemiske noter og et strejf af mineralitet. Elegant med mærkbar balance mellem frugt og de tydelige tanniner. Det afslører en lang og fornem finish.Serveringstemperatur: 16º C Gastronomi: Denne Quinta...
Kategori: Rødvin. Land: Portugal. Region: Bairrada DOC. Producent: Caves Messias. Winemaker: João Soares. Druer: Baga, Touriga Nacional og Cabernet Sauvignon. Alkohol: 13% Vol. Indhold: 75 cl. Lagring: 24 måneder på egetræsfade. Servering og opbevaring: Bør nydes ved 16-18º C. Sanseindtryk: Koncentreret rubinrød farve med violette strejf. Intens og...
Region: AlentejoDruer: Cabernet Sauvignon.Alkohol: 14%Vol.Indhold: 75 cl. Gastronomi: Velegnet til kød, bagt fisk, torsk overhældt med olivenolie og modne oste.
Producent: Casa Santa Vitória Region: Alentejo Druetyper: Touriga Nacional, Cabernet Sauvignon og Syrah Alkohol: 14% Aroma: Intens duft af moden frugt, chokolade, kaffe og krydderier. Velbalanceret med lang eftersmag. Lagret i 13 måneder på nye egefade og 1 år på flaske. Serveringstemperatur: 16 - 18º C Gastronomi: Velegnet til kød, bagt fisk,...
Denne smagekasse på 3x2 vine, er sammensat af dejlige vine til brug for grilfesten eller anden god anledning.HVIDVIN - CASTELO DO SULCO 2017Denne hvidvin har en flot citrus farve, med noter af orange blomst, lime aroma og eksotiske frugter. Meget velafbalanceret og elegant med god syre samt lang og behagelig eftersmag. ROSÉ - CASTELO DO SULCO...
Et godt bud på en sommervin, er Cavalo do Bravo fra Tejo-området i det sydlige Portugal.HVIDVIN - CAVALO DO BRAVO Hvidvinen har en flot citrus farve, og tropiske frugtagtig smag. God struktur og intensitet med langvarig friskhed. En perfekt allround vin.RØDVIN - CAVALO DO BRAVORødvinen har en smag af sorte bær med hints af sort peber. Frisk og fyldt med...
Kategori: Rødvin. Land: Portugal. Region: Setúbal-halvøen. Producent: José Maria da Fonseca. Undergrund: Sand-holdig. Druer: Syrah (50%) og Tannat (50%). Alkohol: 13,8% Vol. pH-værdi: 3,46. Syre: 6,22 gr/l. Indhold: 75 cl. Lagring: Høstår 2016. Lagret på store stålkar indtil sin aftapning i maj 2018. Uden fad. Produktion: 9.100 liter (Limited Edition)....
Land: Portugal. Region: Lisboa. Producent: Parras. Druer: Alfrocheiro, Aragonez (Tempranillo) og Alicante Bouschet.Alkohol: 14,5% Vol. Indhold: 75 cl. OBS: Denne vin kan gemmes op til 10 år fra høståret. Bør opbevares køligt og uden direkte sollys. Serveringstemperatur: 16-18º C. Godt til vildt og ost. Sanseindtryk: Intens rubinfarve og aromaer af bær...