VINSMAGNING

Vi kan tilbyde et stort udvalg af forskellige slags smagninger med udgangspunkt i vort omfattende sortiment af portugisiske vine og hedvine. Vi lagerfører p.t. mere end 110 forskellige vine - herunder hvidvine, rosévine, rødvine, mousserende vine, portvine (alle kategorier) og moscatel-hedvine.

Som en spændende nyhed tilbyder vi nu også en såkaldt pop-up portvinsbar, som inkluderer et udvalgt af forskellige typer portvine, kombineret med evt. portvins-cocktails eller -sangria. Oplagt til større selskaber.

Vi arrangerer vinsmagninger for bl.a. 
virksomheder, vinklubber, foreninger og private selskaber. Priser fra 120 kr. pr. person.

Ring på tlf. 61283079 og få en snak med os om, hvad smagningen kunne bestå af, og vi sender jer efterfølgende et uforpligtende tilbud herpå.

Vi kan også tilbyde en vinsmagning kombineret med lækker mad fra en af vore samarbejdspartnere. Det kan være lige fra let tapas til en traditionel 3-retters menu. Vi har også erfaring med at servere en menu af små anretninger med matchende portvine.

Er I en lille gruppe venner, som ønsker at lave sin egen vinsmagning, hjælper vi også gerne med forslag hertil fra vores omfattende sortiment.