Cookies

  1. Ejeroplysninger 
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Brug af personoplysninger

 

1. Ejeroplysninger

Nordjysk Vinimport
Drejervej 26
9300 Sæby
Telefon: 61 28 30 79
Email: info@nordjysk-vinimport.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror, er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos nordjysk -vinimport.dk, skal du rette henvendelse på info@nordjysk-vinimport.dk eller telefon 61 28 30 79. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Revideret sidst den 24-04-2015

Dine personlige oplysninger

Sidst opdateret: 24-5-2018

1.    Vi værner om dit privatliv

Nordjysk Vinimport er ansvarlig for alle personoplysninger, som du giver os. For os er det vigtigt, at du som kunde skal føle dig tryg, når du besøger vores hjemmeside, og beskyttelse af dit privatliv er et vigtigt spørgsmål, som vi tager særligt hensyn til i alle vores forretningsprocesser. 

For at du skal kunne gøre brug af vores tjenester, har vi behov for at indsamle og behandle dine personoplysninger. Denne politik vedrørende personoplysninger indeholder oplysninger om, hvordan vi behandler, opbevarer og håndterer dine personoplysninger.

2.    Nordjysk Vinimport er dataansvarlig

Nordjysk Vinimport er dataansvarlig for de personoplysninger, der afgives på vores hjemmeside, og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondata. 

Som dataansvarlig har vi ansvaret for alle de personoplysninger, du giver os, eller som vi indsamler eller får i forbindelse med køb, når du abonnerer på nyhedsbreve eller opretter en personlig konto på Nordjysk Vinimports hjemmeside.

Nordjysk Vinimports kontaktoplysninger er følgende: 

Nordjysk Vinimport 
Drejervej 26, 9300 Sæby, Danmark 
E-mail: info@nordjysk-vinimport.dk
Virksomhedsnummer: 1015233288
Indehaver og ansvarshavende: Jørgen Hyttel
CVR-nummer: [32134971]

3.    Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Oplysninger, som vi kan indsamle direkte fra dig, omfatter dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger, kommentarer ved ordrer og hvis der foretages betaling i henhold til faktura, din fødselsdato. Vi kan selv indsamle økonomiske oplysninger og oplysninger om dine shoppingvaner hos os.

4.    Til hvilke formål behandler vi dine personoplysninger?
Behandling med dit samtykke

Ved at afgive dine personoplysninger for at modtage oplysninger fra os, ved forespørgsler om produkter eller tjenester, godkender og accepterer du, at Nordjysk Vinimport behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne politik vedrørende personoplysninger. 

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Nordjysk Vinimport. I sådanne tilfælde kan vi ikke længere behandle dine personoplysninger til særlige formål, som du har givet dit samtykke til.

Behandling for at opfylde vores forpligtelser over for dig

Dine personoplysninger bruges af Nordjysk Vinimport til at opfylde vores forpligtelser over for dig og yde dig den bedst mulige service. Det kan f.eks. være ved at levere de varer, du har bestilt, give meddelelse om pakkelevering via SMS, samt udføre kreditkontrol (til dette formål kan vi også gemme oplysninger om forsinkede betalinger). I tilfælde af problemer når vi skal levere varen til dig, vil vi bruge oplysningerne til at komme i kontakt med dig. 

Behandling, der er nødvendig med henblik på vores søgsmålsinteresser

Dine oplysninger gemmes og bruges desuden med henblik på informations- og markedsføringsformål. Det betyder, at vi med henblik på vores kommercielle interesser kan bruge dine personoplysninger til at kontakte dig via forskellige former for informations- og markedsføringskanaler. For at give dig personlige og relevante tilbud og oplysninger kan vi også følge dine shoppingvaner, når du besøger vores hjemmeside. Du har naturligvis til enhver tid mulighed for at modsætte dig, at vi benytter dine personoplysninger til markedsføringsformål. Se mere under punkt 7 nedenfor.

5.    Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Med henblik på at opfylde de formål, hvortil oplysningerne indsamles, kan dine personoplysninger registreres, opbevares (lagres), bruges og overføres til vores samarbejdspartnere eller underleverandører som angivet nedenfor. 

Vi anvender cookies og andre værktøjer til webanalyse f.eks. Google Analytics, til at indsamle oplysninger om dig automatisk, når du bruger NVs hjemmeside og levere en bedre oplevelse på NVs hjemmeside. Oplysninger, vi indsamler automatisk, omfatter f.eks. indstillinger og valg, du foretager, når du bruger webshoppen.

Dine personoplysninger gemmes primært i Danmark. Via f.eks. Google Analytics fremsendes oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside også til Google i USA med henblik på at indsamle webstatistik. Yderligere oplysninger finder du i vores oplysninger om cookies ovenfor. Dine oplysninger gemmes kun så længe, det er nødvendigt for at udføre vores tjenester (f.eks. opfylde en aftale med dig eller levere nyhedsbreve) eller så længe det er fastsat ved lov.

6.    Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab samt mod uautoriseret ændring, videregivelse eller adgang til oplysningerne. Hos NV´s beskytter vi dine oplysninger ved hjælp af kryptering.

7.    Rettigheder til dine personoplysninger

Korrektion, tilføjelse eller sletning – du har altid ret til at få adgang til dine personoplysninger og til at anmode om, at vi korrigerer eller opdaterer dine personoplysninger eller sletter visse personoplysninger. Sletning sker, forudsat at der ikke er økonomiske eller juridiske forretninger mellem dig som kunde og Nordjysk Vinimport (f.eks. Ubetalte fakturaer), at der ikke er nogen juridisk forpligtelse for NV´s til at behandle data, eller ethvert andet retsgrundlag for behandling.

Begrænsning af forarbejdning og dataportabilitet – under visse omstændigheder kan du anmode om, at vi begrænser brugen af dine personoplysninger. Du har også ret til at få adgang til dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt og maskinlæsbart format til overførsel til en anden dataansvarlig.

Forespørgsler og klager – hvis du ønsker at udøve nogen af ovennævnte rettigheder, eller hvis du har spørgsmål vedrørende personoplysninger, der opbevares af os, eller spørgsmål om denne politik vedrørende personoplysninger, bedes du kontakte os (for kontaktoplysninger, se punkt 2 ovenfor).

Du bedes kontakte os, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger; så vil vi gøre vores bedste for at imødegå dine klager. Dit privatliv er meget vigtigt for os, og vi bestræber os altid på at beskytte dine personoplysninger på den bedst mulige måde. Hvis vi imidlertid efter din opfattelse, ikke opfylder dette løfte, gør vi opmærksom på, at du også har ret til at indgive en klage til datatilsynet eller anden myndighed, der etableres i fremtiden.