Bestilling

Hos nordjysk-vinimport.dk kan der bestilles varer fra hjemmesiden. Du kan også kontakte os via telefon eller e-mail. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores varer. Alle priser på hjemmesiden angives inklusiv moms, afgifter mv. Bemærk at vi ikke sender varer til udlandet, men udelukket i Danmark.

Sådan handler du!

Priserne er baseret på salg af enkeltflasker men i enkelte tilfælde også i kasser. Dette vil fremgå under bestillingen. Vælg de varer du ønsker at købe i indkøbskurven og fortsæt herefter til betaling.

  1. Udfyld kunde oplysninger samt eventuel leveringsadresse.
  2. Ved levering til privat adresse: skriv venligst i "kommentar til ordre", hvor varen må sættes, hvis der ikke er nogen hjemme.
  3. Vælg Levering eller afhentning.
  4. Vælg betaling med kort/mobilepay eller overførsel til vores bankkonto.
  5. Godkend din ordre. Når betalingen er godkendt vises en bekræftelseside og din ordre er gennemført. Samtidig sendes der en e-mail med ordrebekræftelsen/faktura.

BEMÆRK: Du skal være 18 år for at købe vine højere end 16,5 % alc. hos os. Vi spørger om Billede ID.

Hos Nordjysk Vinimport accepteres følgende betalingsmidler:                  

Betaling kan foretages via betalingskort/mobilepay eller bankoverførsel.

Fragt

Nordjysk vinimport leverer i hele landet. Leveringstiden ligger gennemsnitlig mellem 1-3 hverdage på en standard ordre. Leveringsomkostningerne lægges oven i beløbet for den enkelte ordre. Leveringsomkostningerne afhænger af ordrens beløb. 


Fragtpriser:

Du kan afhente vinen hos os og derved spare fragten.

Fragtpriser leveret via fragtmand / PostNord / GLS / DSV

Fragtpriser kan du finde under "Vælg leveringsmetode".

Fragt gratis ved køb for min. 2000,- kr. til brofaste øer i DK

Ved levering til private: Lav venligst en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.

Hvis du har mulighed for at få leveret på din arbejdsplads eller til et andet firma kan dette være en fordel.
Varerne kan selvfølgelig også afhentes på vort lager: Drejervej 26, 9300 Sæby.

Fortrydelsesret

Hos Nordjysk Vinimport får du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor ordren er leveret i kundens varetægt.

Imødekommelse af fortrydelsesretten og returnering af varen sker kun såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som den blev modtaget. Bruges varen på en måde, der formindsker varens salgsværdig væsentligt, bortfalder fortrydelsesretten.

Ønskes fortrydelsesretten benyttet, sker omkostningerne forbundet med returneringen for kundens regning. Alternativt kan du nægte at modtage varen, når den leveres. Du skal sende den retur med posten eller fragtfirma til vores adresse:


Nordjysk Vinimport
Drejervej 26
DK-9300 Sæby

Telefonnummer: 6128 3079
Email adresse: info@nordjysk-vinimport.dk

Når du returnerer varen, bedes du medsende følgende oplysninger sammen med pakken: Ordrenummer samt dit kontonummer, hvortil penge kan overføres. Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi overføre beløbet til det medsendte kontonummer.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ønsker du at rette klage over vores produkt til Forbrugerklagenævnet, kan du rette henvendelse til førnævnte via dette link:

http://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til-Forbrugerklagenaevnet

Returnering

I forbindelse med returnering af varer til nordjysk-vinimport.dk er det ifølge den nye lov nu dig selv, der bærer risikoen for varen, indtil den er i hænderne på nordjysk-vinimport.dk. Forsvinder pakken, eller går den i stykker under transporten, er det således dig selv, der hæfter for varen. Derudover har Nordjysk Vinimport ikke pligt til at tilbagebetale de ekstra omkostninger, der er forbundet med, hvis du som forbruger har valgt en anden og dyrere leveringsform end den standardlevering som nordjysk-vinimport.dk har tilbudt.

nordjysk-vinimport.dk har heller ikke længere pligt til at refundere det betalingsgebyr fra Nets, som du som forbruger har betalt i forbindelse med købet.


Reklamationsret

Når du handler på nordjysk-vinimport.dk har du selvfølgelig 12 måneders reklamationsret, hvis der er fejl på varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed. Varens holdbarhedsdato fremgår af emballagen. Hvis varen skal erstattes i kroner og øre, bedes du medsende oplysninger om fejlen, dit ordrenummer samt dit kontonummer, når varen returneres. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen skal selvfølgelig ske indenfor ”rimelig tid” efter manglen eller fejlen er fundet. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi tager forbehold for udsolgte varer og eventuelle fejl og tastefejl på webshoppens priser.

Dine personlige oplysninger

Sidst opdateret: 06-05-2020

1.    Vi værner om dit privatliv

Nordjysk Vinimport er ansvarlig for alle personoplysninger, som du giver os. For os er det vigtigt, at du som kunde skal føle dig tryg, når du besøger vores hjemmeside, og beskyttelse af dit privatliv er et vigtigt spørgsmål, som vi tager særligt hensyn til i alle vores forretningsprocesser. 

For at du skal kunne gøre brug af vores tjenester, har vi behov for at indsamle og behandle dine personoplysninger. Denne politik vedrørende personoplysninger indeholder oplysninger om, hvordan vi behandler, opbevarer og håndterer dine personoplysninger.

2.    Nordjysk Vinimport er dataansvarlig

Nordjysk Vinimport er dataansvarlig for de personoplysninger, der afgives på vores hjemmeside, og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondata. 

Som dataansvarlig har vi ansvaret for alle de personoplysninger, du giver os, eller som vi indsamler eller får i forbindelse med køb, når du abonnerer på nyhedsbreve eller opretter en personlig konto på Nordjysk Vinimports hjemmeside.

Nordjysk Vinimports kontaktoplysninger er følgende: 

Nordjysk Vinimport 
Drejervej 26, 9300 Sæby, Danmark 
E-mail: info@nordjysk-vinimport.dk
Virksomhedsnummer: 1015233288
Indehaver og ansvarshavende: Jørgen Hyttel
CVR-nummer: [32134971]

3.    Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Oplysninger, som vi kan indsamle direkte fra dig, omfatter dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger, kommentarer ved ordrer og hvis der foretages betaling i henhold til faktura, din fødselsdato. Vi kan selv indsamle økonomiske oplysninger og oplysninger om dine shoppingvaner hos os.

4.    Til hvilke formål behandler vi dine personoplysninger?

Behandling med dit samtykke

Ved at afgive dine personoplysninger for at modtage oplysninger fra os, ved forespørgsler om produkter eller tjenester, godkender og accepterer du, at Nordjysk Vinimport behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne politik vedrørende personoplysninger. 

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Nordjysk Vinimport. I sådanne tilfælde kan vi ikke længere behandle dine personoplysninger til særlige formål, som du har givet dit samtykke til.

Behandling for at opfylde vores forpligtelser over for dig

Dine personoplysninger bruges af Nordjysk Vinimport til at opfylde vores forpligtelser over for dig og yde dig den bedst mulige service. Det kan f.eks. være ved at levere de varer, du har bestilt, give meddelelse om pakkelevering via SMS, samt udføre kreditkontrol (til dette formål kan vi også gemme oplysninger om forsinkede betalinger). I tilfælde af problemer når vi skal levere varen til dig, vil vi bruge oplysningerne til at komme i kontakt med dig. 

Behandling, der er nødvendig med henblik på vores søgsmålsinteresser

Dine oplysninger gemmes og bruges desuden med henblik på informations- og markedsføringsformål. Det betyder, at vi med henblik på vores kommercielle interesser kan bruge dine personoplysninger til at kontakte dig via forskellige former for informations- og markedsføringskanaler. For at give dig personlige og relevante tilbud og oplysninger kan vi også følge dine shoppingvaner, når du besøger vores hjemmeside. Du har naturligvis til enhver tid mulighed for at modsætte dig, at vi benytter dine personoplysninger til markedsføringsformål. Se mere under punkt 7 nedenfor.

5.    Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Med henblik på at opfylde de formål, hvortil oplysningerne indsamles, kan dine personoplysninger registreres, opbevares (lagres), bruges og overføres til vores samarbejdspartnere eller underleverandører som angivet nedenfor. 

Vi anvender cookies og andre værktøjer til webanalyse f.eks. Google Analytics, til at indsamle oplysninger om dig automatisk, når du bruger NVs hjemmeside og levere en bedre oplevelse på NVs hjemmeside. Oplysninger, vi indsamler automatisk, omfatter f.eks. indstillinger og valg, du foretager, når du bruger webshoppen.

Dine personoplysninger gemmes primært i Danmark. Via f.eks. Google Analytics fremsendes oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside også til Google i USA med henblik på at indsamle webstatistik. Yderligere oplysninger finder du i vores oplysninger om cookies ovenfor. Dine oplysninger gemmes kun så længe, det er nødvendigt for at udføre vores tjenester (f.eks. opfylde en aftale med dig eller levere nyhedsbreve) eller så længe det er fastsat ved lov.

6.    Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab samt mod uautoriseret ændring, videregivelse eller adgang til oplysningerne. Hos NV´s beskytter vi dine oplysninger ved hjælp af kryptering.

7.    Rettigheder til dine personoplysninger

Korrektion, tilføjelse eller sletning – du har altid ret til at få adgang til dine personoplysninger og til at anmode om, at vi korrigerer eller opdaterer dine personoplysninger eller sletter visse personoplysninger. Sletning sker, forudsat at der ikke er økonomiske eller juridiske forretninger mellem dig som kunde og Nordjysk Vinimport (f.eks. Ubetalte fakturaer), at der ikke er nogen juridisk forpligtelse for NV´s til at behandle data, eller ethvert andet retsgrundlag for behandling.

Begrænsning af forarbejdning og dataportabilitet – under visse omstændigheder kan du anmode om, at vi begrænser brugen af dine personoplysninger. Du har også ret til at få adgang til dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt og maskinlæsbart format til overførsel til en anden dataansvarlig.

Forespørgsler og klager – hvis du ønsker at udøve nogen af ovennævnte rettigheder, eller hvis du har spørgsmål vedrørende personoplysninger, der opbevares af os, eller spørgsmål om denne politik vedrørende personoplysninger, bedes du kontakte os (for kontaktoplysninger, se punkt 2 ovenfor).

Du bedes kontakte os, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger; så vil vi gøre vores bedste for at imødegå dine klager. Dit privatliv er meget vigtigt for os, og vi bestræber os altid på at beskytte dine personoplysninger på den bedst mulige måde. Hvis vi imidlertid efter din opfattelse, ikke opfylder dette løfte, gør vi opmærksom på, at du også har ret til at indgive en klage til datatilsynet eller anden myndighed, der etableres i fremtiden.