Nordjysk Vinimport

Nordjysk Vinimport er en lille, vågen og entusiastisk virksomhed, der siden 2009 har arbejdet med import af vin fra nogle af Portugals mest interessante distrikter. Vi elsker landet og dets vin og brænder, for det vi har med at gøre. Vores speciale er at finde små og meget kvalitetsbevidste producenter. Vi udvælger sjældent de billigste, men ofte de bedste.

Høj kvalitet til rimelige priser
Det koster penge at producere god vin, og det koster penge at markedsføre vinen. Når du køber vin, betaler du for begge dele - bare ikke hos os!

Vi har valgt at skære markedsføringsudgifterne ned til et minimum. Vi har også fravalgt producenter, som i for høj grad kanaliserer indtægten ud i annoncer. Vi vil meget hellere betale for produktet.

Samtidig importerer vi direkte fra vinbonden udenom fordyrende agenter eller andre mellemled. Vores virksomhed er omkostningslet og markedsføringsbudgettet lavt. Når vinen er nået ud til dig eller en af vore forhandlere, er den leveret med markedets laveste håndteringsomkostning. Det er din garanti for høj kvalitet til rimelige priser. Med andre ord; Du får "mere og bedre vin for pengene", når du vælger at købe vores produkter.

God fornøjelse
Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har kommentarer til nogle af vore produkter.


Med venlig hilsen
Nordjysk Vinimport

Jørgen Hyttel