Sauvignon Blanc 2017 - DSF Private Collection - JMF Forstør

Sauvignon Blanc 2017 - DSF Private Collection

JMF-32

Ny vare

Kategori: Hvidvin. 
Land: 
Portugal. 
Region:
Setúbal-halvøen. 
Producent: José Maria da Fonseca. 
Undergrund: Ler og kalksten. 
Druer: Sauvignon Blanc. 
Alkohol: 13,9% Vol. 
pH-værdi: 3,49. 
Syre: 5,4 gr/l. 
Indhold: 75 cl.
Lagring: Høstår 2017. Lagret på store ståltanke indtil sin aftapning i juli 2018. 
Produktion: 2.200 liter (Limited Edition). 

OBS: Denne vin er ikke ment at skulle gemmes. Bør drikkes indenfor 5 år fra høståret. Bør opbevares køligt og uden direkte sollys.

Serveringstemperatur: 14-15º C.

Sanseindtryk: Gul citrus farve. Duft af hvid asparges, limefrugt, gedeblad og tropisk frugt. Balanceret og elegant. Meget frugtig smag men med blødhed. God syrlighed og god lang eftersmag.

Flere detaljer

Ved 6 flasker kun 98,- kr / stk

92,00 DKK

Yderligere information

Produktbeskrivelse fortsat:

Høståret 2017 på Setúbal-halvøen var kendetegnet af både tørke og ekstrem varme, men høsten viste sig at være af ekseptionel høj kvalitet især for hvid- og rosévine; og på niveau med - eller endda bedre end - den roste 2011-høst.

Baggrund:

Domingos Soares Franco (DSF) - Private Collection er en serie af vine og hedvine, som viser ønologens kreative og innovative sjæl og udspringer i hans passion for vinkultur.

Om producenten:

José Maria da Fonseca (JMF) er beliggende på Setúbal-halvøen - lige syd for Lissabon. JMF er den ældste og en af de mest prestigefyldte vinproducenter i Portugal, der producerer vine og hedvine på Moscatel-druen. JMF ejes af Soares Franco familien, som har været involveret i vinbranchen i næsten 200 år (grundlagt i 1834). 

JMF har over 650 hektarer vinmarker - primært på Setúbal-halvøen, men også i Alentejo og Douro. JMF har Portugals største vinproduktionsapparat med kapacitet til at producere 6,5 mio. liter vin. JMF fører 34 brands inden for vin og hedvin fra 5 regioner (Setúbal-halvøen, Alentejo, Douro, Dão og Vinho Verde), deriblandt Periquita, Lancers og Alambre Moscatel de Setúbal. 70% af JMF´s produktion går til eksport til over 70 lande verden over.

Domingos Soares Franco (DSF) er vice-direktør og senior winemaker og tilhører familiens 6. generation i firmaet siden dets grundlæggelse i 1834. Domingos anses for at være en af de mest anerkendte ønologer og vinavlere i Portugal. Han var den første portugiser til at uddanne sig i Fermentation Sciences fra University of California i USA. Hos JMF har de lavet en særlig linje af vine og hedvine med Domingos´ specielle særpræg og indflydelse, kaldet Domingos Soares Franco - Private Collection. 

Hvis man er på rejse til Lissabon, kan det stærkt anbefales at lægge vejen forbi JMF´s museum, Casa Museu, i Vila Nogueira de Azeitão og opleve et imponerende stykke portugisisk historie. Bl.a. var Dronning Margrethe og Prins Henrik på besøg tilbage i 80´erne. JMF har det mest opfattende og imponerende lager af gamle moscatel-hedvine i hele regionen.

Læs mere om José Maria da Fonseca på www.jmf.pt

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
6 75,00 DKK Op til 102,00 DKK