Ingen varer
Køb for yderligere 2 000,00 DKK for at få din ordre leveret gratis!
Køb for yderligere 2 000,00 DKK for at få din ordre leveret gratis!
Pak-59
Ny vare
Kategori: Hedvin.
Land: Portugal.
Region: Setúbal-halvøen (DOC).
Producent: José Maria da Fonseca.
Druer: Moscatel de Setúbal.
Wine-maker: Domingos Soares Franco.
Alkohol: 18% Vol.
Indhold: 1x75 cl og 2x50 cl.
1 Alambre Moscatel de Setúbal 2016 hedvin
1 Alambre 10 års Moscatel de Setúbal hedvin
1 Alambre 20 års Moscatel de Setúbal hedvin
Pakketilbud: 1 sæt, SPAR 15%. 2 sæt, SPAR 20%
Advarsel: Sidste enheder på lager!
På lager:
Intro-pakke Alambre Moscatel de Setúbal
Kategori: Hedvin.
Land: Portugal.
Region: Setúbal-halvøen (DOC).
Producent: José Maria da Fonseca.
Druer: Moscatel de Setúbal.
Wine-maker: Domingos Soares Franco.
Alkohol: 18% Vol.
Indhold: 1x75 cl og 2x50 cl.
1 Alambre Moscatel de Setúbal 2016 hedvin
1 Alambre 10 års Moscatel de Setúbal hedvin
1 Alambre 20 års Moscatel de Setúbal hedvin
Modtager :
* Obligatorisk
eller Fortryd
Antal | Pris | Du sparer |
---|---|---|
2 | 310,20 DKK | Op til 276,00 DKK |
Kategori: Hedvin. Land: Portugal. Region: Setúbal-halvøen (DOC). Producent: José Maria da Fonseca. Wine-maker: Domingos Soares Franco. Undergrund: Ler og kalksten. Druer: Moscatel de Setúbal. Alkohol: 17,5% Vol.Indhold: 50 cl. Lagring: Blend af 10-15 år gamle colheita´er, som er lagret på små egetræsfade. OBS: Modsat blends af portvin med indikation af...
Kategori: Hedvin. Land: Portugal. Region: Setúbal-halvøen (DOC). Producent: José Maria da Fonseca. Wine-maker: Domingos Soares Franco. Undergrund: Ler og kalksten. Druer: Moscatel de Setúbal. Alkohol: 18,4% Vol.Indhold: 50 cl.Lagring: Blend af 20-30 år gamle colheita´er og lidt 1911 colheita, som er lagret på små egetræsfade.Produktion: 7.200 liter. OBS:...
Kategori: Hedvin. Land: Portugal. Region: Setúbal-halvøen (DOC). Producent: José Maria da Fonseca. Wine-maker: Domingos Soares Franco. Undergrund: Ler, kalksten og sand. Druer: Moscatel de Setúbal. Alkohol: 17,5% Vol.Indhold: 75 cl.Lagring: Ca. 3 år på små egetræsfade. Serveringstemperatur: 16º C sammen med desserter eller 10º C som aperitif....