Ingen varer
Køb for yderligere 1 500,00 DKK for at få din ordre leveret gratis!
Køb for yderligere 1 500,00 DKK for at få din ordre leveret gratis!
Val-48
Ny vare
Indhold: 75 cl
Wine-maker: Jean Hugues Gros
Druerne er fodtrådte i stenkar. Portvinen er lagret på mellemstore kastanjetræsfade i 26 år. Tappet i 1984. Derefter flaskelagret i 34 år.
Smagsindtryk: Let gylden farve. Komplekse aromaer med delikate krydderier fra vanille-familien, som stammer fra fadlagringen. Smagen er meget blød, og man oplever en friskhed på trods af at være 60 år gammel. Den er meget forførende i munden med en meget diskret men stadig kompakt tilstedeværelse. Rig på komplekse aromaer fra fadlagringen i munden. Intens, delikat og vedvarende eftersmag.
Serveres ved 14-16 grader Celsius.
Læs mere under yderligere info.
Ved 6 flasker kun 764,- kr / stk
Advarsel: Sidste enheder på lager!
På lager: 18-04-2018
Tawny Colheita 1958 Port - Valriz
Indhold: 75 cl
Wine-maker: Jean Hugues Gros
Druerne er fodtrådte i stenkar. Portvinen er lagret på mellemstore kastanjetræsfade i 26 år. Tappet i 1984. Derefter flaskelagret i 34 år.
Smagsindtryk: Let gylden farve. Komplekse aromaer med delikate krydderier fra vanille-familien, som stammer fra fadlagringen. Smagen er meget blød, og man oplever en friskhed på trods af at være 60 år gammel. Den er meget forførende i munden med en meget diskret men stadig kompakt tilstedeværelse. Rig på komplekse aromaer fra fadlagringen i munden. Intens, delikat og vedvarende eftersmag.
Serveres ved 14-16 grader Celsius.
Læs mere under yderligere info.
Modtager :
* Obligatorisk
eller Fortryd
Antal | Pris | Du sparer |
---|---|---|
6 | 594,20 DKK | Op til 510,00 DKK |
Værd at vide:
Atypisk fra andre Colheita´er (som normalt tappes efter behov), er al Valriz Colheita 1958 blevet tappet i 1984.
Det betyder, at man skal forberede portvinen ekstra godt, når man ønsker at åbne og nyde den. Eftersom den har "hygget sig" i flasken siden 1984, kræver det lidt tålmodighed og den fornødne respekt overfor en så gammel portvin.
Derfor anbefales det, at porvinen dekanteres og iltes i nogle timer, før den skal nydes, for at man får den størst mulige oplevelse ud af portvinen. Ligesom man typisk ville gøre med en Vintage portvin.
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.