Porto Valriz Colheita 1958 Forstør

Tawny Colheita 1958 Port - Valriz

Val-48

Ny vare

Gaven til ham eller hende som fylder 60 år i 2018

Indhold: 75 cl

Wine-maker: Jean Hugues Gros

Druerne er fodtrådte i stenkar. Portvinen er lagret på mellemstore kastanjetræsfade i 26 år. Tappet i 1984. Derefter flaskelagret i 34 år.

Smagsindtryk: Let gylden farve. Komplekse aromaer med delikate krydderier fra vanille-familien, som stammer fra fadlagringen. Smagen er meget blød, og man oplever en friskhed på trods af at være 60 år gammel. Den er meget forførende i munden med en meget diskret men stadig kompakt tilstedeværelse. Rig på komplekse aromaer fra fadlagringen i munden. Intens, delikat og vedvarende eftersmag. 

Serveres ved 14-16 grader Celsius.

Læs mere under yderligere info.

Flere detaljer

Ved 6 flasker kun 764,- kr / stk

719,20 DKK

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
6 584,20 DKK Op til 810,00 DKK

Yderligere information

Værd at vide:

Atypisk fra andre Colheita´er (som normalt tappes efter behov), er al Valriz Colheita 1958 blevet tappet i 1984.

Det betyder, at man skal forberede portvinen ekstra godt, når man ønsker at åbne og nyde den. Eftersom den har "hygget sig" i flasken siden 1984, kræver det lidt tålmodighed og den fornødne respekt overfor en så gammel portvin.

Derfor anbefales det, at porvinen dekanteres og iltes i 5-6 timer, før den skal nydes, for at man får den størst mulige oplevelse ud af portvinen. Ligesom man typisk ville gøre med en Vintage portvin.    

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Tawny Colheita 1958 Port - Valriz

Tawny Colheita 1958 Port - Valriz

Gaven til ham eller hende som fylder 60 år i 2018

Indhold: 75 cl

Wine-maker: Jean Hugues Gros

Druerne er fodtrådte i stenkar. Portvinen er lagret på mellemstore kastanjetræsfade i 26 år. Tappet i 1984. Derefter flaskelagret i 34 år.

Smagsindtryk: Let gylden farve. Komplekse aromaer med delikate krydderier fra vanille-familien, som stammer fra fadlagringen. Smagen er meget blød, og man oplever en friskhed på trods af at være 60 år gammel. Den er meget forførende i munden med en meget diskret men stadig kompakt tilstedeværelse. Rig på komplekse aromaer fra fadlagringen i munden. Intens, delikat og vedvarende eftersmag. 

Serveres ved 14-16 grader Celsius.

Læs mere under yderligere info.