+40 Years Tawny Port - Valriz Forstør

+40 Years Tawny Port - Valriz

Val-50

Ny vare

40 års Tawny fra Coimbra de Mattos, som er et af Portugals ældste vinhuse.

Indhold: 75 cl  Alc.: 20% Vol.

Druer: Tinta Amarela, Tinta Roriz and Touriga Franca

40 års Tawny fra Coimbra de Mattos, som er et af Portugals ældste vinhuse.

Portvinen er lagret på mellemstore kastanjetræsfade. 

Farven er flot klar, lys og gylden. Duften er lækker valdnød, hasselnød og en smule vanilje. Den er fed og sød i smagen igen med vanilje og valdnød med meget lang eftersmag.

Wine-maker: Jean Hugues Gros

Bør serveres ved en temperatur på ca. 18 graders C. til diverse is og kage desserter. Lad den gerne lufte en halv times tid inden servering. 

Læs mere under yderligere info.

Flere detaljer

Ved 6 flasker kun 744,- kr / stk

700,00 DKK

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
6 569,00 DKK Op til 786,00 DKK

Yderligere information

Værd at vide:

En så gammel portvin betyder, at man skal forberede portvinen ekstra godt, når man ønsker at åbne og nyde den. Eftersom den har "hygget sig" i flasken i over 40 år, kræver det lidt tålmodighed og den fornødne respekt overfor en så gammel portvin. 


Derfor anbefales det, at porvinen dekanteres og iltes i nogle timer, før den skal nydes, for at man får den størst mulige oplevelse ud af portvinen. Ligesom man typisk ville gøre med en Vintage portvin.    

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

+40 Years Tawny Port - Valriz

+40 Years Tawny Port - Valriz

40 års Tawny fra Coimbra de Mattos, som er et af Portugals ældste vinhuse.

Indhold: 75 cl  Alc.: 20% Vol.

Druer: Tinta Amarela, Tinta Roriz and Touriga Franca

40 års Tawny fra Coimbra de Mattos, som er et af Portugals ældste vinhuse.

Portvinen er lagret på mellemstore kastanjetræsfade. 

Farven er flot klar, lys og gylden. Duften er lækker valdnød, hasselnød og en smule vanilje. Den er fed og sød i smagen igen med vanilje og valdnød med meget lang eftersmag.

Wine-maker: Jean Hugues Gros

Bør serveres ved en temperatur på ca. 18 graders C. til diverse is og kage desserter. Lad den gerne lufte en halv times tid inden servering. 

Læs mere under yderligere info.