Tilbud! Syrah & Tannat 2016 - DSF Private Collection - JMF Forstør

Syrah & Tannat 2016 - DSF Private Collection

JMF-34

Ny vare

Kategori: Rødvin. 
Land: 
Portugal. 
Region:
Setúbal-halvøen. 
Producent: José Maria da Fonseca. 
Undergrund: Sand-holdig. 
Druer: Syrah (50%) og Tannat (50%). 
Alkohol: 13,8% Vol. 
pH-værdi: 3,46. 
Syre: 6,22 gr/l. 
Indhold: 75 cl.
Lagring: Høstår 2016. Lagret på store stålkar indtil sin aftapning i maj 2018. Uden fad. 
Produktion: 9.100 liter (Limited Edition). 

OBS: Denne vin kan gemmes op til 10 år fra høståret. Bør opbevares køligt og uden direkte sollys.

Serveringstemperatur: 14º C. Godt til vildt og ost.

Sanseindtryk: Mørk rød farve. Duft af brombær, violer, chokolade, tørrede dadler og røde kirsebær. Smag af meget frugt, røget, velbalanceret, god syrlighed og fremtrædende tanniner (grundet Tannat-druen), men stadig blød. Lang eftersmag. 

Flere detaljer

Fødselsdagstilbud -15%

90,20 DKK

-21,00 DKK

111,20 DKK

Yderligere information

Baggrund:

Domingos Soares Franco (DSF) - Private Collection er en serie af vine og hedvine, som viser ønologens kreative og innovative sjæl og udspringer i hans passion for vinkultur.

Om producenten:

José Maria da Fonseca (JMF) er beliggende på Setúbal-halvøen - lige syd for Lissabon. JMF er den ældste og en af de mest prestigefyldte vinproducenter i Portugal, der producerer vine og hedvine på Moscatel-druen. JMF ejes af Soares Franco familien, som har været involveret i vinbranchen i næsten 200 år (grundlagt i 1834). 

JMF har over 650 hektarer vinmarker - primært på Setúbal-halvøen, men også i Alentejo og Douro. JMF har Portugals største vinproduktionsapparat med kapacitet til at producere 6,5 mio. liter vin. JMF fører 34 brands inden for vin og hedvin fra 5 regioner (Setúbal-halvøen, Alentejo, Douro, Dão og Vinho Verde), deriblandt Periquita, Lancers og Alambre Moscatel de Setúbal. 70% af JMF´s produktion går til eksport til over 70 lande verden over.

Domingos Soares Franco (DSF) er vice-direktør og senior winemaker og tilhører familiens 6. generation i firmaet siden dets grundlæggelse i 1834. Domingos anses for at være en af de mest anerkendte ønologer og vinavlere i Portugal. Han var den første portugiser til at uddanne sig i Fermentation Sciences fra University of California i USA. Hos JMF har de lavet en særlig linje af vine og hedvine med Domingos´ specielle særpræg og indflydelse, kaldet Domingos Soares Franco - Private Collection. 

Hvis man er på rejse til Lissabon, kan det stærkt anbefales at lægge vejen forbi JMF´s museum, Casa Museu, i Vila Nogueira de Azeitão og opleve et imponerende stykke portugisisk historie. Bl.a. var Dronning Margrethe og Prins Henrik på besøg tilbage i 80´erne. JMF har det mest opfattende og imponerende lager af gamle moscatel-hedvine i hele regionen.

Læs mere om José Maria da Fonseca på www.jmf.pt