Tilbud! Touriga Francesa 2016 - DSF Private Collection Forstør

Touriga Francesa 2016 - DSF Private Collection

JMF-35

Ny vare

FORSALGS-TILBUD: 30% RABAT VED 6 STK.
SPØRG OM FORVENTET ANKOMST.

Kategori: Rødvin. 
Land: Portugal. 
Region: Setúbal-halvøen. 
Producent: José Maria da Fonseca. 
Druer: Touriga Francesa. 
Alkohol: 14% Vol. 
Indhold: 75 cl. 
Lagring: Lagret på store stålkar indtil sin aftapning i september 2017. 
Produktion: 2.700 liter (Limited Edition). 

Præmier og anmeldelser: 91 points af Bjarne Mouridsen.

OBS: Denne vin kan gemmes op til 10 år fra høståret. Bør opbevares køligt og uden direkte sollys.

Sanseindtryk: Rubinrød farve. Intense aromaer af mørke bær (blåbær, brombær, tørre blommer og kirsebær). Duften er kompleks, balanceret, subtil og feminin. Smagen er komplet, harmonisk og en smule robust. Vinen har en god syre og meget behagelige tanniner. Lang eftersmag. 

Beskrivelse fortsættes forneden...

Flere detaljer

Forsalgs-tilbud: 30% rabat ved 6 stk. Spørg om forventet ankomst.

116,00 DKK

Yderligere information

Serveringstemperatur: 14º C. Godt til vildt og ost.

Præmier og anmeldelser:

- årgang 2016, 91 point, Bjarne Mouridsen (DK) 2020: "Mørk rubin, uigennemsigtig. Krydret næse med modne sorte kirsebær, brombær og solbær. Fyldig i munden med mørke bær og syrlige kirsebær, en smule mokka, pebret, fint balanceret, godt med syre- og tanninbid. Fin vin, der har brug for tid eller mad."

Baggrund:

Domingos Soares Franco (DSF) - Private Collection er en serie af vine og hedvine, som viser ønologens kreative og innovative sjæl og udspringer i hans passion for vinkultur.

Om producenten:

José Maria da Fonseca (JMF) er beliggende på Setúbal-halvøen - lige syd for Lissabon. JMF er den ældste og en af de mest prestigefyldte vinproducenter i Portugal, der producerer vine og hedvine på Moscatel-druen. JMF ejes af Soares Franco familien, som har været involveret i vinbranchen i næsten 200 år (grundlagt i 1834). 

JMF har over 650 hektarer vinmarker - primært på Setúbal-halvøen, men også i Alentejo og Douro. JMF har Portugals største vinproduktionsapparat med kapacitet til at producere 6,5 mio. liter vin. JMF fører 34 brands inden for vin og hedvin fra 5 regioner (Setúbal-halvøen, Alentejo, Douro, Dão og Vinho Verde), deriblandt Periquita, Lancers og Alambre Moscatel de Setúbal. 70% af JMF´s produktion går til eksport til over 70 lande verden over.

Domingos Soares Franco (DSF) er vice-direktør og senior winemaker og tilhører familiens 6. generation i firmaet siden dets grundlæggelse i 1834. Domingos anses for at være en af de mest anerkendte ønologer og vinavlere i Portugal. Han var den første portugiser til at uddanne sig i Fermentation Sciences fra University of California i USA. Hos JMF har de lavet en særlig linje af vine og hedvine med Domingos´ specielle særpræg og indflydelse, kaldet Domingos Soares Franco - Private Collection. 

Hvis man er på rejse til Lissabon, kan det stærkt anbefales at lægge vejen forbi JMF´s museum, Casa Museu, i Vila Nogueira de Azeitão og opleve et imponerende stykke portugisisk historie. Bl.a. var Dronning Margrethe og Prins Henrik på besøg tilbage i 80´erne. JMF har det mest opfattende og imponerende lager af gamle moscatel-hedvine i hele regionen.

Læs mere om José Maria da Fonseca på www.jmf.pt

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
6 73,00 DKK Op til 258,00 DKK

30 other products in the same category: