Tilbud! Moscatel Roxo 2017 - DSF Private Collection - JMF Forstør

Moscatel Roxo 2019 - DSF Private Collection

JMF-31

Ny vare

FORSALGS-TILBUD: 30% RABAT VED 6 STK.
SPØRG OM FORVENTET ANKOMST.

Kategori: Rosévin. 
Land: Portugal. 
Region: Setúbal-halvøen. 
Producent: José Maria da Fonseca. 
DruerMoscatel Roxo. 
Alkohol: 13% Vol. 
Indhold: 75 cl. 
Lagring: Lagret på store ståltanke indtil sin aftapning i februar 2020. 

Serveringstemperatur: 8-10º C.

Sanseindtryk: Pink laksefarve. Intens men elegant duft af roser, blodappelsin, mandarin, appelsin og røde brombær. Smag af citrusfrugt og blomst, og tydeligt præg fra Moscatel Roxo druen. Mellemlang eftersmag.

Produktbeskrivelse fortsættes forneden...

Flere detaljer

Forsalgs-tilbud: 30% rabat ved 6 stk. Spørg om forventet ankomst.

95,20 DKK

Yderligere information

Præmier og anmeldelser:

- årgang 2019, 87 points, Wine Enthusiast (USA) 2020.
- årgang 2018, 16,5 points (af 20), Revista de Vinhos (PT).
- årgang 2018, Sølv, 
International Rosé Championship.
- årgang 2018, Sølv, Concurso de Vinhos da Península de Setúbal (PT).
- årgang 2018, 89 points, Bjarne Mouridsen.
- årgang 2017, 89 points, Bjarne Mouridsen.

Baggrund:

Domingos Soares Franco (DSF) - Private Collection er en serie af vine og hedvine, som viser ønologens kreative og innovative sjæl og udspringer i hans passion for vinkultur.

DSF har lavet en udsøgt rosévin på den lilla druesort, Moscatel Roxo. Denne druesort er meget sjælden og har været tæt på at uddø. Med Moscatel Roxo’s unikke lilla farve, aroma og smag skiller den sig betydeligt ud fra den typiske grønne moscatel-drue, Moscatel de Setúbal.

Om producenten:

José Maria da Fonseca (JMF) er beliggende på Setúbal-halvøen - lige syd for Lissabon. JMF er den ældste og en af de mest prestigefyldte vinproducenter i Portugal, der producerer vine og hedvine på Moscatel-druen. JMF ejes af Soares Franco familien, som har været involveret i vinbranchen i næsten 200 år (grundlagt i 1834). 

JMF har over 650 hektarer vinmarker - primært på Setúbal-halvøen, men også i Alentejo og Douro. JMF har Portugals største vinproduktionsapparat med kapacitet til at producere 6,5 mio. liter vin. JMF fører 34 brands inden for vin og hedvin fra 5 regioner (Setúbal-halvøen, Alentejo, Douro, Dão og Vinho Verde), deriblandt Periquita, Lancers og Alambre Moscatel de Setúbal. 70% af JMF´s produktion går til eksport til over 70 lande verden over.

Domingos Soares Franco (DSF) er vice-direktør og senior winemaker og tilhører familiens 6. generation i firmaet siden dets grundlæggelse i 1834. Domingos anses for at være en af de mest anerkendte ønologer og vinavlere i Portugal. Han var den første portugiser til at uddanne sig i Fermentation Sciences fra University of California i USA. Hos JMF har de lavet en særlig linje af vine og hedvine med Domingos´ specielle særpræg og indflydelse, kaldet Domingos Soares Franco - Private Collection. 

Hvis man er på rejse til Lissabon, kan det stærkt anbefales at lægge vejen forbi JMF´s museum, Casa Museu, i Vila Nogueira de Azeitão og opleve et imponerende stykke portugisisk historie. Bl.a. var Dronning Margrethe og Prins Henrik på besøg tilbage i 80´erne. JMF har det mest opfattende og imponerende lager af gamle moscatel-hedvine i hele regionen.

Læs mere om José Maria da Fonseca på www.jmf.pt

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
6 59,20 DKK Op til 216,00 DKK

8 other products in the same category: