Ny vare Tilbud! JMF 2019 Forstør

JMF 2019

JMF-43

Ny vare

Kategori: Rosévin. 
Land: 
Portugal. 
Region:
Setúbal-halvøen. 
Producent: José Maria da Fonseca. 
Druer: Castelão, Trincadeira og Aragonês (Tempranillo). 
Alkohol: 12% Vol. 
Indhold: 75 cl.

OBS: Med skruelåg!

Serveringstemperatur: 10-12º C. God til fisk og skaldyr eller som aperitif.

Sanseindtryk: Pink farve. Duft af friske røde bær. Smag af friske røde bær, især jordbær. Fyldig og livlig. Mellemlang eftersmag.

Præmier og anmeldelser:

- 3,5 (af 5) stjerner, Vivino 2020

Flere detaljer

Ved 6 flasker kun 55,- kr / stk

Advarsel: Sidste enheder på lager!

52,00 DKK

Yderligere information

Om producenten:

José Maria da Fonseca (JMF) er beliggende på Setúbal-halvøen - lige syd for Lissabon. JMF er den ældste og en af de mest prestigefyldte vinproducenter i Portugal, der producerer vine og hedvine på Moscatel-druen. JMF ejes af Soares Franco familien, som har været involveret i vinbranchen i næsten 200 år (grundlagt i 1834). 

JMF har over 650 hektarer vinmarker - primært på Setúbal-halvøen, men også i Alentejo og Douro. JMF har Portugals største vinproduktionsapparat med kapacitet til at producere 6,5 mio. liter vin. JMF fører 34 brands inden for vin og hedvin fra 5 regioner (Setúbal-halvøen, Alentejo, Douro, Dão og Vinho Verde), deriblandt Periquita, Lancers og Alambre Moscatel de Setúbal. 70% af JMF´s produktion går til eksport til over 70 lande verden over.

Domingos Soares Franco (DSF) er vice-direktør og senior winemaker og tilhører familiens 6. generation i firmaet siden dets grundlæggelse i 1834. Domingos anses for at være en af de mest anerkendte ønologer og vinavlere i Portugal. Han var den første portugiser til at uddanne sig i Fermentation Sciences fra University of California i USA. Hos JMF har de lavet en særlig linje af vine og hedvine med Domingos´ specielle særpræg og indflydelse, kaldet Domingos Soares Franco - Private Collection. 

Hvis man er på rejse til Lissabon, kan det stærkt anbefales at lægge vejen forbi JMF´s museum, Casa Museu, i Vila Nogueira de Azeitão og opleve et imponerende stykke portugisisk historie. Bl.a. var Dronning Margrethe og Prins Henrik på besøg tilbage i 80´erne. JMF har det mest opfattende og imponerende lager af gamle moscatel-hedvine i hele regionen.

Læs mere om José Maria da Fonseca på www.jmf.pt

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
6 42,00 DKK Op til 60,00 DKK

6 other products in the same category: