Tilbud! Tawny Reserve Port - Regis Causa Forstør

Tawny Reserve Port - Regis Causa

Reg-10

Ny vare

Kategori: Portvin. 
Land: 
Portugal. 
Region: 
Douro (DOC). 
Producent: Quinta da Boeira.
Wine-maker: Helena Teixeira. 
Undergrund: Skiffer.
Druer: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz (Tempranillo), Tinta Barroca og Tinto Cão. 
Alkohol: 19,6% Vol.
Indhold: 75 cl.
Lagring: Blend af forskellige colheita´er med en gennemsnitsalder på ca. 7 år. Lagret på små egetræsfade.

Serveringstemperatur: 14-16º C.

Sanseindtryk: Blond farve med en gyldenbrun aura. Dens aroma er rig på nuancer af moden frugt (blommer, abrikos og syltetøj) og blomster. Kompleks med noter af tørret frugt, som stammer fra udviklingen på egetræsfade. I munden finder man dehydreret appelsin og tørret frugt i en fin og vedvarende eftersmag.

Produktbeskrivelsen fortsættes forneden...

Flere detaljer

Oprydningsudsalg: 50% rabat ved 3 stk

140,00 DKK

Yderligere information

DRINKS-OPSKRIFTER

Tawny Portonic

Long drink glas, isterninger, 1 del Tawny port, 1 del Tonic vand, appelsinskive, mynteblad.

Tawny Ginger Port

Long drink glas, isterninger, 1 del Tawny port, 1 del Ginger Ale, appelsinskive, mynteblad.

Tawny Portonic Twist

Long drink glas, isterninger, 1 del Tawny port, 1 del Lemon Tonic vand, appelsinskive, mynteblad.

Tawny Grape Port

Long drink glas, isterninger, 1 del Tawny port, 1 del Pink Grapefruit Tonic Water with Bergamot, appelsinskive, mynteblad.

Tawny Flower

Long drink glas, isterninger, 1 del Tawny port, 1 del Elderflower Tonic Water with Cucumber, mynteblad.

BAGGRUND

Regis Causa er latin for “Kongens sag” og navnet på et projektsamarbejde mellem Dom Manuel II Fonden; Den Royale Forening i Porto; og Frei Manuel Pinto da Fonseca Fonden. Alle er non-profit organisationer med kulturelle og velfærds-målsætninger i Portugal og portugisisk-talende lande.

Regis Causa dedikerer sin aktivitet til formidlingen og promoveringen af udelukkende portugisiske produkter af særlig høj kvalitet på udvalgte eksportmarkeder. Der er speciel fokus på vin.

Den primære personlighed bag Regis Causa er HKH Dom Duarte - Hertug af Bragança, som er tronfølger i den tilbageværende royale familie i Portugal. Til dagligt står han bag Causa Real foreningen til forsvar for de monarkiske idealer, den royale institution og genoprettelsen af monarkiet i Portugal.  

OM PRODUCENTEN

Quinta da Boeira er leverandøren af portvinen bag Regis Causa mærket. Druerne, som Regis Causa portvinene består af, kommer alle fra sub-regionen Douro Superior - det mest østlige i det afgrænsede Douro-område.

Quinta da Boeira er beliggende i Vila Nova de Gaia og går helt tilbage til år 1850. Det består af et velholdt palæ med smukt udarbejdede lofts-paneler inden for og smukt dekorerede tejlsten uden på, samt 3 hektarer have uden om. I 1920 bliver Quinta da Boeira erhvervet af ejeren af et portvinsfirma og et nyt kapitel i Boeira´s historie begynder, hvor vin spiller en særlig stor rolle.

I 1999 bliver Boeira opkøbt af en sammenslutning af forretningsmænd med målsætningen om at bevare dens værdifulde aktiver og promovere en stor vifte af social-kulturelle aktiviteter. I 2014 bygger Quinta da Boeira verdens største vinflaske for at ære kvaliteten og mangfoldigheden inden for portugisisk vin. Quinta da Boeira har et besøgscenter, hvor der er rig mulighed for at smage på deres vine og portvine, se udstillingen af replikaer af skibe og galeoner fra det 15. og 16. århundrede, samt gå en tur i haven.

I år (2019) invies Boeira Garden Hotel - et luksus hotel med 119 værelser og 5 suiter, hvor kunst og kultur vil være det primære tema.

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
3 52,50 DKK Op til 262,50 DKK

30 other products in the same category: