Tawny Colheita 2003 Port - Regis Causa Forstør

Tawny Colheita 2003 Port - Regis Causa

Reg-15

Ny vare

Kategori: Portvin. 
Land: 
Portugal. 
Region: 
Douro (Porto DOC). 
Producent: Quinta da Boeira. 
Wine-maker: Helena Teixeira. 
Druer: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz (Tempranillo), Tinta Barroca og Tinto Cão. 
Alkohol: 20% Vol.
Indhold: 75 cl. 
Lagring: Ca. 16 år på små egetræsfade indtil sin aftapning i 2019.

Serveringstemperatur: 12-14º C.

Sanseindtryk: En blød, afrundet og elskelig portvin. De frugtige aromaer er afløst af karakteristika fra fadlagringen, og byder på en sympatisk blanding af nødder, brunsviger og appelsinskal. Rosin-sødmen passer perfekt til en sen aperitif, desserter med nødder og ikke mindst til julesmåkager.

Flere detaljer

Ved 3 flasker kun 191,- kr / stk

180,00 DKK

Yderligere information

Baggrund:

Regis Causa er latin for “Kongens sag” og navnet på et projektsamarbejde mellem Dom Manuel II Fonden; Den Royale Forening i Porto; og Frei Manuel Pinto da Fonseca Fonden. Alle er non-profit organisationer med kulturelle og velfærds-målsætninger i Portugal og portugisisk-talende lande.

Regis Causa dedikerer sin aktivitet til formidlingen og promoveringen af udelukkende portugisiske produkter af særlig høj kvalitet på udvalgte eksportmarkeder. Der er speciel fokus på vin.

Den primære personlighed bag Regis Causa er HKH Dom Duarte - Hertug af Bragança, som er tronfølger i den tilbageværende royale familie i Portugal. Til dagligt står han bag Causa Real foreningen til forsvar for de monarkiske idealer, den royale institution og genoprettelsen af monarkiet i Portugal.  

Om producenten:

Quinta da Boeira er leverandøren af portvinen bag Regis Causa mærket. Druerne, som Regis Causa portvinene består af, kommer alle fra sub-regionen Douro Superior - det mest østlige i det afgrænsede Douro-område.

Quinta da Boeira er beliggende i Vila Nova de Gaia og går helt tilbage til år 1850. Det består af et velholdt palæ med smukt udarbejdede lofts-paneler inden for og smukt dekorerede tejlsten uden på, samt 3 hektarer have uden om. I 1920 bliver Quinta da Boeira erhvervet af ejeren af et portvinsfirma og et nyt kapitel i Boeira´s historie begynder, hvor vin spiller en særlig stor rolle.

I 1999 bliver Boeira opkøbt af en sammenslutning af forretningsmænd med målsætningen om at bevare dens værdifulde aktiver og promovere en stor vifte af social-kulturelle aktiviteter. I 2014 bygger Quinta da Boeira verdens største vinflaske for at ære kvaliteten og mangfoldigheden inden for portugisisk vin. Quinta da Boeira har et besøgscenter, hvor der er rig mulighed for at smage på deres vine og portvine, se udstillingen af replikaer af skibe og galeoner fra det 15. og 16. århundrede, samt gå en tur i haven.

I år (2019) invies Boeira Garden Hotel - et luksus hotel med 119 værelser og 5 suiter, hvor kunst og kultur vil være det primære tema.

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
3 146,00 DKK Op til 102,00 DKK

30 other products in the same category: