Alvarinho - Deu-La-Deu Forstør

Deu-La-Deu Alvarinho 2017

Mur-03

Ny vare

Producent: Adega de Monção

Region: Monção

Druetyper: 100% Alvarinho

Alkohol: 13% vol.

Frugtagtig karakter med smag af pære og abrikos, samt noter af annanas og passionsfrugt. Velafbalanceret med let tør eftersmag.

Serveringstemperatur: 12º C. Må gerne åbnes 20-30 min. før brug.

Gastronomi: Velegnet som aperitif eller til kolde salater, skaldyr, fisk og lyse kødretter.

Flere detaljer

Ved 6 flasker kun 98,- kr / stk

92,00 DKK

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
6 75,00 DKK Op til 102,00 DKK

Yderligere information

Deu Alvarinho hvid 2017:

- årgang 2017, 4 (af 5) stjerner, Kvinde Vin 2018    

- årgang 2017, Sølv, Challenge International du Vin (F) 2018 

- årgang 2017, Sølv, Concurso Vinhos de Portugal (PT) 2018   

- årgang 2017, 3,8 (af 5) stjerner, Vivino 2018     

- årgang 2016, Guld, Mundus Vini (D) 02.2018  

- årgang 2016, Bronze, International Wine Challenge (UK) 2018

- årgang 2016, 3,8 (af 5) stjerner, Vivino 2018      

- årgang 2015, Stor Guld, Concurso Vinhos de Portugal (PT) 2016   

- årgang 2015, Sølv, International Wine & Spirits Competition (UK) 2017

- årgang 2015, Sølv, International Wine Challenge (UK) 2017 

- årgang 2015, Sølv, Mundus Vini (D) 02.2017

- årgang 2015, Bronze, Decanter World Wine Awards (UK) 2017 

- årgang 2015, 3,8 (af 5) stjerner, Vivino 2018      

- årgang 2014, Guld, Mundus Vini (D) 02.2016

- årgang 2014, Sølv, Concours Mondial de Bruxelles (B) 2015 

- årgang 2014, Sølv, Challenge International du Vin (F) 2015  

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Deu-La-Deu Alvarinho 2017

Deu-La-Deu Alvarinho 2017

Producent: Adega de Monção

Region: Monção

Druetyper: 100% Alvarinho

Alkohol: 13% vol.

Frugtagtig karakter med smag af pære og abrikos, samt noter af annanas og passionsfrugt. Velafbalanceret med let tør eftersmag.

Serveringstemperatur: 12º C. Må gerne åbnes 20-30 min. før brug.

Gastronomi: Velegnet som aperitif eller til kolde salater, skaldyr, fisk og lyse kødretter.